GASTHOF EUVEREM

GASTHOF EUVEREM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gasthof Euverem. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2022 om 20:40 Goed gegeten bij euverum. Koste wat maar heb je ook wat! Aanrader
30 jan 2022 om 20:49 Super lekker eten! Gerecht wat ik had besteld kon niet meer gemaakt worden, werd hier meteen over geïnformeerd en heb een andere (duurder) gerecht kunnen uitzoeken voor hetzelfde geld. Hele goede service! Levering super snel. Voor herhaling vatbaar!
17 jan 2022 om 12:02 mooi op tijd maaltijd was van goede kwaliteit, en ondanks de afstand was alles nog mooi warm
6 jan 2022 om 21:34 Heerlijke burger en alles lekker warm
5 jan 2022 om 20:14 Lekkere burgers gegeten! De bezorgtijd was heel netjes. Tevreden over zowel de bezorging als het eten!
4 jan 2022 om 19:59 Nette bezorgtijd op ons vakantie-adres. Lekkere burgers, frietjes waren nog goed warm. Tevreden over het eten en de bezorging.
2 jan 2022 om 22:52 Langer geduurd om te bezorgen dan werd aangeven. Ook geen tussentijds bericht hiervoor gekregen. Burgers waren goed. Vegaburger ook erg lekker. Frietjes vielen tegen. Sla was helaas niks meer.
29 dec 2021 om 19:16 Heerlijk eten, zeker een aanrader.
15 dec 2021 om 10:06 Gezien de recensies een bestelling geplaatst. Alleen de aardappelkroketjes waren warm. De rest van het eten, zeer lauw tot koud. Er word geen gebruik gemaakt van thermoboxen, het komt in een papieren tas. Voor de prijs wel heel jammer. Gr. Shirley
6 dec 2021 om 18:56 Heerlijk gegeten, overheerlijke burgers!! Op tijd geleverd en nog goed warm (terwijl het toch een stukje rijden is naar hier). Echt een aanrader en we gaan hier zeker nog vaker bestellen!
28 nov 2021 om 21:05 Grote porties, standaard zitten er frites bij, dat wisten we niet, we hadden pp nog aardappel kroketjes en gebakken aardappeltjes erbij besteld, dus dat was wel wat veel. Bezorging was netjes op tijd. Veel keuze op de kaart. Zeker voor herhaling vatb
28 nov 2021 om 20:38 Knolselderijburger was super maar een beetje te dik en scheef gesneden. Op de friet zat geen zout en hadden we helaas niet bij de hand. Zeker voor herhaling vatbaar maar maar helaas wonen we hier 200km vandaan. Veel liefs, Margreet & Bjorn.